Hallo allemaal, mijn naam is

TAQI ​ABBAS

Ik ben een creatieve ​marketingprofessional

Een snelle ​achtergrond

Ik ben gevestigd in

Brugge, België

Ik werkte bij

Vastgoedsector (2 jaar) ​ONDERWIJSSECTOR (3 jaar)

Mijn rollen waren

Marketing LEAD, Grafisch ​Ontwerper, VIDEO EDITOR, SOCIAL ​MEDIA MANAGER & LEADS GENERATOR

Marketing of Digital Technology Business Concept
Red and Brown Floral Painting
Market Analysis
Pastel Blue Dusty Pink Pastel Yellow Maroon Bold Organic Cocktail Making Class Virtual Happy Hour Invitation

Hier is een showcase van mijn creatieve ​werk!

HRector

AI-gebaseerd HR-management voor de MKB-markt

Beschrijving

HRector is een innovatieve AI-gebaseerde HR-managementsoftware, speciaal ontworpen voor de markt ​van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's). Met het begrip van de unieke uitdagingen waarmee ​KMO's geconfronteerd worden bij het effectief beheren van hun human resources, stroomlijnt en ​automatiseert HRector de dagelijkse HR-taken met zijn geavanceerde AI-technologie. Aan het einde van ​elke werkdag worden medewerkers gevraagd om een kort formulier in te vullen. Deze dagelijkse ​gegevensverzameling is cruciaal, omdat het realtime inzichten biedt in de prestaties, tevredenheid en ​betrokkenheid van werknemers.

De AI-algoritmen van HRector nemen vervolgens het stokje over, door de verzamelde gegevens te ​analyseren om trends, patronen en aandachtspunten te identificeren. Deze analyse stelt HRector in staat ​om gepersonaliseerde aanbevelingen voor elke werknemer te bieden, met als doel de baantevredenheid, ​prestaties en algehele harmonie op de werkplek te verbeteren. De intelligente ​gegevensbeheercapaciteiten van de software zorgen ervoor dat alle werknemersinformatie georganiseerd ​en toegankelijk is, wat taken zoals aanwezigheidsregistratie, prestatie-evaluaties en HR-rapportage ​vereenvoudigt.

HRector is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten en biedt een naadloze interface voor ​zowel werknemers als HR-managers. Werknemers profiteren van een eenvoudige en niet-opdringerige ​manier om hun dagelijkse werkervaringen te delen, terwijl HR-managers toegang krijgen tot een krachtige ​tool die diepgaande inzichten en actiegerichte analyses biedt. Door AI in te zetten voor het beheren en ​interpreteren van werknemersgegevens, stelt HRector KMO's in staat om geïnformeerde beslissingen te ​nemen, een positieve werkomgeving te bevorderen en zakelijk succes te stimuleren door verbeterd HR-​beheer.

Restaurantmarketing

Een plan op maat voor digitale marketing van restaurants.

Beschrijving

In de snel evoluerende digitale landschap van vandaag, hangt het succes van uw restaurant of hotel niet ​alleen af van de kwaliteit van uw service, maar ook van uw zichtbaarheid en betrokkenheid online. Als een ​ervaren digitale marketingexpert gespecialiseerd in de horecabranche, breng ik een unieke mix van ​creatief verhaalvertellen, gerichte social media strategieën en datagestuurde inzichten om de ​aanwezigheid van uw merk te verhogen. Door gebruik te maken van de nieuwste trends en technologieën, ​ontwerp ik gepersonaliseerde marketingcampagnes die niet alleen de essentie van uw etablissement ​vastleggen, maar ook resoneren met uw gewenste publiek, wat leidt tot een toename in bezoekers, ​boekingen en omzet. Met een bewezen staat van dienst in het transformeren van digitale voetafdrukken ​naar concrete resultaten, ben ik toegewijd aan het naar nieuwe hoogten brengen van uw restaurant of ​hotel. Werk samen met mij om het digitale landschap moeiteloos te navigeren, en zie uw bedrijf bloeien.

Drie leuke ​weetjes

Vroeger was ik zzp’er.

Na mijn studie werkte ik aan freelanceprojecten voor ​kleine bedrijven in Afrika, het Midden-Oosten en ​Europa.

Daarnaast beheer ik een ​creatieve blog.

Het bevat een deel van mijn freelance werk en ​persoonlijke projecten die ik sinds de middelbare ​school heb gedaan.

Ik verzamel graag ​kunstmaterialen.

Ik doe veel aan digitale kunst en hou van reizen.

Dingen waar ​ik van hou

A Woman Enjoying Playing Nintendo Switch
Green Potted Plants
Photo Of Cup Beside Books

Dit zijn slechts enkele van de dingen die ​mij het gevoel geven dat ik leef!

Contactgegevens

Ik kijk ernaar uit ​om met iedereen ​samen te ​werken!

E-mailadres

Mijn website

Mijn sociale contacten

Simple Facebook Icon
Simple Instagram Icon
Whatsapp, Social Network, Brand, Social Media, Network, Social Badge Icon